zorgbedrijf / aanbod / Je komt bij ons
  • image not found!! je komt bij ons
  • image not found!! wij komen bij jou
  • image not found!! jij woont bij ons
Lokale dienstencentra
Lokale dienstencentra meer info
new
Centrum voor dagverzorging
Centrum voor dagverzorging meer info
Bij jou in de buurt
Bij jou in de buurt meer info

Je komt bij ons

Lokale dienstencentra

Ben je 55-plusser en op zoek naar vorming, ontspanning en sociaal contact?

In onze lokale dienstencentra kan je deelnemen aan tal van activiteiten dicht bij huis waarbij gezondheid, informatie, beweging, ontspanning en ontmoeting centraal staan. Je kan er ook terecht voor een leuke babbel in de cafetaria en een lekker middagmaal in ons restaurant. Ons team staat voor jullie klaar met het nodige advies en vooral een luisterend oor.

Centrum voor dagverzorging De Vlinder

Woon je nog thuis maar heb je overdag wat extra zorg of gezelschap nodig? Dan biedt het centrum voor dagverzorging De Vlinder voor jou de oplossing!

Een leuke babbel bij een heerlijke tas koffie, een lekker middagmaal en daarna een dutje doen… Bij ons voel je je thuis en met de vele activiteiten, vliegt de dag voorbij. Als je dat wil, komen wij je halen en terugbrengen met onze bus.

Bij jou in de buurt

Wil je de mensen uit je eigen buurt beter leren kennen?

Met onze buurtwerkingen trekken we de toer op en komen we naar jullie toe. In onze wijkhuisjes verspreid over groot Harelbeke kan je mensen uit je eigen buurt ontmoeten. Kunstwerkplaats De Zandberg organiseert verschillende activiteiten, waaronder de wekelijkse ‘Oe Ist?’ ontmoetingsnamiddag op donderdag. Ons project Hulste (be)zorg(d)t was de start voor het organiseren en stimuleren van burenhulp in Hulste. Met ‘Kaffieplezier ip ’t plankier’ nodigen we iedereen uit voor een kopje koffie en een babbel met mensen uit de buurt.