zorgbedrijf / Lokaal Dienstencentrum De Parette

Lokaal Dienstencentrum De Parette

We zorgen ervoor dat je je kan ontspannen

Ons dienstencentrum De Parette brengt leven in jouw dag! De Parette is een gevestigde waarde in het centrum van Harelbeke aan de oevers van de Leie. We hebben speciale aandacht in onze werking voor alle 55-plussers die wonen in het stadscentrum van Harelbeke. Daarnaast bieden we de bewoners van de assistentiewoningen ‘De Beiaard’ de mogelijkheid tot ontspanning en amusement dicht bij huis. In De Parette kan je aansluiten bij verschillende clubverbanden, zoals de petanqueclub, de fietsclub, de wandelclub, de breiclub … Je kan bij ons ook een balletje komen slaan tijdens de wekelijks pingpong of de beentjes uitslaan tijdens de linedance. Naast een ruim aanbod aan bewegen en ontspanning bieden wij ook verschillende taal en computerlessen aan. Zo kan je blijven leren en ontdekken. In de inkomhal kan je steeds een vleugje kunst opsnuiven van lokale artiesten, door ons doorlopend project ‘Kunst in de Kijker’. Kortom voor elk wat wils. Je kan ons volledige aanbod ontdekken in de kalender.

We hebben graag dat je je thuis voelt

Bij ons leer je nieuwe mensen kennen uit je buurt tijdens de vele activiteiten. Bij mooi weer kan je van een lekker pintje genieten op het terras van onze gezellige cafetaria. Elke weekdag kan je in ons verzorgd restaurant een gezonde warme maaltijd nuttigen. Je hebt telkens de keuze uit twee gerechten of biefstuk met frietjes. Benieuwd naar ons menu?

Een groot team van vrijwilligers staat altijd voor je klaar. Ze helpen je waar nodig en begeleiden de vele ontspanningsactiviteiten. Als bezoeker sta jij centraal. We vinden het belangrijk om jouw wensen te kennen. Daarom worden er adviesmomenten georganiseerd.

We willen dat je je goed voelt

Heb je vragen over je gezondheid? Zou je graag je gewicht, bloeddruk en hartslag laten controleren? Dan kan je één maal in de maand gratis advies vragen aan onze sociaal verpleegkundigen tijdens een gezondheidsconsultatie.

Wij beschikken over een pedicure, manicure en epilatie specialist die je graag onder handen neemt.  Neem contact op met ons en wij helpen je graag verder.

  • Louise Desloovere
    Louise Desloovere Centrumleider De Parette
  • Ine Dhaene
    Ine Dhaene Programmaverantwoordelijke lokale dienstencentra
  • Charlotte Desegher
    Charlotte Desegher directeur buurtzorg en zorgbegeleidingonthaaluren

maandag - donderdag:
8.30 - 12.00 u. & 13.00 - 17.00 u.
vrijdag:
8.30 - 12.00 u. & 13.00 - 16.00 u.