zorgbedrijf / Lokaal Dienstencentrum De Vlinder

Lokaal Dienstencentrum De Vlinder

We zorgen ervoor dat je je kan ontspannen

Lokaal dienstencentrum De Vlinder fladdert door de buurt! De Vlinder is een jong en dynamisch dienstencentrum dichtbij natuurdomein De Gavers. We hebben speciale aandacht in onze werking voor alle 55-plussers van de Kollegewijk, de Zandberg en Stasegem.

In de Vlinder kan je blijven leren en ontdekken: via taal- en computerlessen maar ook vele andere vormingen.  Creatieve geesten vinden zeker hun gading in de creaclub waar maandelijks nieuwe werken gecreëerd worden.  Ook voor een ruim aanbod aan ontspanning en beweging kan je bij ons terecht: verdiep je in de denksport tijdens de schaak- en bridgenamiddagen of oefen je worp tijdens petanque.  Ons volledig aanbod kan je ontdekken in de kalender.

We hebben graag dat je je thuis voelt

Bij ons leer je nieuwe mensen kennen uit je buurt tijdens de vele activiteiten. Bij mooi weer kan je van een lekker pintje genieten op het terras van onze gezellige cafetaria. Elke weekdag kan je in ons verzorgd restaurant een gezonde warme maaltijd nuttigen. Je hebt telkens de keuze uit twee gerechten en biefstuk met frietjes. Benieuwd naar ons menu?

Een team van enthousiaste vrijwilligers staat altijd voor je klaar. Ze helpen je waar nodig en begeleiden de vele ontspanningsactiviteiten. Als bezoeker sta jij centraal. We vinden het belangrijk om jouw wensen te kennen. Daarom worden adviesmomenten georganiseerd.

We willen dat je je goed voelt

Heb je vragen over je gezondheid? Zou je graag je gewicht, bloeddruk en hartslag laten controleren? Dan kan je één maal in de maand gratis advies vragen aan onze sociaal verpleegkundigen tijdens een gezondheidsconsultatie.

Wij beschikken over een eigen kapper en een pedicure, manicure en epilatie specialist die je graag onder handen neemt. Neem contact met ons en wij helpen je graag verder!

  • Ine Dhaene
    Ine Dhaene Programmaverantwoordelijke lokale dienstencentra
  • Charlotte Desegher
    Charlotte Desegher directeur buurtgerichte zorg en zorgcoördinatie
  • Meinert Vanneste
    Meinert Vanneste centrumleider De Vlinderonthaaluren

maandag - donderdag:
8.30 - 12.00 u. & 13.30 - 16.30 u.
vrijdag:
8.30 - 12.00 u. & 13.30 - 16.00 u.