zorgbedrijf / Lokaal Dienstencentrum De Vlinder

Lokaal Dienstencentrum De Vlinder

We zorgen ervoor dat je je kan ontspannen

Lokaal dienstencentrum De Vlinder fladdert door de buurt! De Vlinder is een nieuw en dynamisch dienstencentrum dichtbij natuurdomein De Gavers. We hebben speciale aandacht in onze werking voor alle 55-plussers van de Kollegewijk, de Zandberg en Stasegem.

In De Vlinder bieden we je vele vormen van bewegen, waaronder onze befaamde Zumba. Ben je een creatieve geest, dan ben je meer dan welkom in onze creaclub waar we maandelijks nieuwe stukjes creëren. Je kan je verdiepen in de denksport tijdens onze schaak en bridge namiddagen. Je kan bij ons één keer in de maand terug gaan in de tijd en samen de sjoelbak weer ontdekken. Naast een ruim aanbod aan bewegen en ontspanning bieden wij ook verschillende taal- en computerlessen aan en vele andere vormingen. Zo kan je blijven leren en ontdekken. Ons volledige aanbod kan je ontdekken in de kalender.

We hebben graag dat je je thuis voelt

Bij ons leer je nieuwe mensen kennen uit je buurt tijdens de vele activiteiten of bij een kopje koffie tijdens onze café café’s. Bij mooi weer kan je van een lekker pintje genieten op het terras van onze gezellige cafetaria. Elke weekdag kan je in ons verzorgd restaurant een gezonde warme maaltijd nuttigen. Je hebt telkens de keuze uit twee gerechten en biefstuk met frietjes. Benieuwd naar ons menu?

Een team van enthousiaste vrijwilligers staat altijd voor je klaar. Ze helpen je waar nodig en begeleiden de vele ontspanningsactiviteiten. Als bezoeker sta jij centraal. We vinden het belangrijk om jouw wensen te kennen. Daarom is er op geregelde tijdstippen een centrumraad.

We willen dat je je goed voelt

Heb je vragen over je gezondheid? Zou je graag je gewicht, bloeddruk en hartslag laten controleren? Dan kan je één maal in de maand gratis advies vragen aan onze sociaal verpleegkundigen tijdens een gezondheidsconsultatie.

Wij beschikken over een eigen kapper en een pedicure, manicure en epilatie specialist die jullie graag onder handen nemen. Neem je graag een bad maar kan je wat hulp gebruiken? Dan bieden wij jou graag onze diensten aan. Neem contact met ons en wij helpen je graag verder!

  • Ine Dhaene
    Ine Dhaene Programmaverantwoordelijke lokale dienstencentra
  • Mieke Derez
    Mieke Derez centrumleider De Vlinder
  • Charlotte Desegher
    Charlotte Desegher directeur thuiszorg - dienstencentraonthaaluren

maandag - donderdag:
8.30 - 12.00 u. & 13.00 - 17.00 u.
vrijdag:
8.30 - 12.00 u. & 13.00 - 16.00 u.