zorgbedrijf / Woonzorgcentrum Ceder aan de Leie

Woonzorgcentrum Ceder aan de Leie

In het hartje van de stad, aan de oevers van de ‘Golden River’, staat woonzorgcentrum De Ceder aan de Leie sinds 1995 garant voor warme en deskundige zorg.

Onze afdelingen De Parel, De Bries, De Bloesem en De Loft zijn verspreid over vier verdiepen.

Bij ons leven 123 mensen. Bijna iedereen woont in zijn eigen, comfortabele kamer maar wij hebben ook 6 kamers voor koppels.

Bij ons zijn er geen aparte afdelingen voor bewoners met dementie.  Zo kan je, mocht je toestand doorheen je verblijf evolueren, toch in je vertrouwde omgeving blijven wonen.  Onze teams zorgen voor een harmonieus samenleven van mensen in al hun diversiteit.

Elke afdeling heeft eigen woonkamers.  Dat zijn gemeenschappelijke ruimtes waar je kan samenkomen om te eten, een koffietje te drinken of gewoon een goede babbel te hebben met één van je buren.

Bij ons zal je je niet snel vervelen.  Onze animatoren hebben heel wat ontspannende activiteiten voor jou in petto!

Zie je het wat ruimer?

Dan kan je, zonder dat je hiervoor hoeft buiten te komen, terecht in de cafetaria van dienstencentrum De Parette voor een lekker bruin biertje of een verfrissende limonade.  Ook om een kaartje te leggen of de krant te lezen ben je hier welkom.  Ben je van het actieve type? Dan is het petanqueveld naast de cafetaria misschien wel iets voor jou!

Met zijn centrale ligging heeft ons woonzorgcentrum heel wat extra te bieden!  Binnenkort stap je de deur uit en kan je je neervlijen op een bankje of een terrasje langs de verlaagde Leieboorden.  Het vernieuwde marktcentrum met winkelfaciliteiten en horeca zal ook voor jou en je familie een meerwaarde betekenen.