zorgbedrijf / Woonzorgcentrum De Vlinder

Woonzorgcentrum De Vlinder

Rustig en residentieel gelegen, dicht bij de Gavers, een luchtig en open gevoel, het zijn maar enkele van de troeven waarover woonzorgcentrum De Vlinder beschikt.  Wij staan garant voor warme en deskundige zorg.  Bij ons sta jij centraal!

Onze nieuwbouw met zijn doordachte architectuur springt in het oog.  Op het gelijkvloers vind je de Vuurvlinder en de Satijnvlinder, op het eerste verdiep de Glasvlinder en de Rotsvlinder.  Onze vier afdelingen zijn ongeveer identiek: alle kamers hebben zicht op de omgeving en liggen rond twee centrale leefruimtes.  Op de Vuurvlinder en de Satijnvlinder kan je een frisse neus halen in één van de vier binnentuinen.  De balkons van de Glasvlinder en de Rotsvlinder bieden je een mooi uitzicht terwijl je geniet van de buitenlucht.

Bij ons wonen 120 mensen. Wij bieden ook plaats aan 3 personen voor een kortverblijf.

Ieder heeft een eigen, comfortabele kamer met douche, TV en ingebouwd ijskastje.  De grote glaspartijen zorgen voor veel lichtinval en contact met de buitenwereld.

Er zijn geen aparte afdelingen voor mensen met dementie. Zo kan je, mocht je toestand doorheen je verblijf evolueren, toch in je vertrouwde omgeving blijven wonen.  Onze teams zorgen voor een harmonieus samenleven van mensen in al hun diversiteit.

Bij ons zal je je niet snel vervelen.  Onze animatoren hebben heel wat ontspannende activiteiten voor jou in petto!  Geregeld gaan we wandelen in de buurt, naar de Gavers of trekken we er wat verder op uit.

Bij mooi weer kan je heerlijk kuieren op het pad rondom het gebouw.  Even een rustpauze inlassen?  Neem plaats op één van de banken en geniet in alle stilte van de zonnestralen op je gezicht.  Of misschien heb je wel zin om een partijtje petanque te spelen?  Wist je dat het heerlijk vertoeven is op het zonnige terras van dienstencentrum De Vlinder?  Voor een fris pintje of een lekkere chocomelk in de cafetaria hoef je zelfs de deur niet uit: het woonzorgcentrum en het dienstencentrum zijn met elkaar verbonden.

Familie en bezoekers kunnen hun auto gemakkelijk kwijt op onze ruime parking of in de buurt.

  • Nele Vervenne
    Nele Vervenne directeur woonzorgcentrum De Vlinderonthaaluren

maandag - donderdag:
8.30 - 12.00 u. & 13.30 - 16.30 u.
vrijdag:
8.30 - 12.00 u. & 13.30 - 16.00 u.